name

Om FutureWeek Denmark

FutureWeek Denmark er en række events arrangeret af danske klynger og netværk på tværs af brancher og industrier i Danmark. FutureWeek Denmark finder sted i uge 48 i alle danske regioner.


Videndeling. Netværksarbejde. Og muligheden for at blive involveret i den teknologiske udvikling og være med til at tage nogle af de næste store skridt. Det er, hvad deltagerne kan forvente at få ud af at deltage i Future Week Denmark.

Events i FutureWeek bliver planlagt og gennemført af de danske klynger og innovationsnetværk. Kom med til innovationskonkurrencer, living labs, webinarer, workshops, konferencer og meget mere og bliv klogere på fremtidens løsninger inden for cirkulær økonomi, digitalisering, biomarkører, droner, 3D print, robotter, cybersikkerhed, blockchain, millennials, musik, IoT og meget mere. De fleste events i FutureWeek bliver arrangeret i et samarbejde mellem to eller flere klynger og netværk inden for forskellige brancher og vil altså være tværfaglige events. 

Se alle events her

 

 

I 2017 greb næsten 2000 deltagere muligheden for at blive klogere på de teknologiske trends, danske virksomheder skal omfavne og gøre til forretning, hvis de skal tegne fremtiden. Pressemeddelelse og fakta om Future Week Denmark 2017

 

-----------------

FutureWeek Denmark 2018 bliver anker-event for EUs nye initiativ, EU Cluster Weeks.

Se EUs klyngechef, Dr. Ulla Engelmann, præsentere nyheden for Danmarks klynger: