name

Om FutureWeek Denmark

FutureWeek Denmark er en række events arrangeret af danske klynger og netværk på tværs af brancher og industrier i Danmark. FutureWeek Denmark afholdes i uge 48 med en række events i alle danske regioner.


Videndeling. Netværksarbejde. Og muligheden for at blive involveret i den teknologiske udvikling og være med til at tage nogle af de næste store skridt. Det er, hvad deltagerne kan forvente at få ud af at deltage i Future Week Denmark.

Events i FutureWeek bliver planlagt og gennemført af de danske klynger og innovationsnetværk. De forskellige events i løbet af ugen tager udgangspunkt i styrkepositionerne; industri 4.0, cirkulær økonomi mv. Der vil være alt fra mindre inspirationsmøder til workshops, seminarer og store konferencer. 

I 2017 greb næsten 2000 deltagere muligheden for at blive klogere på de teknologiske trends, danske virksomheder skal omfavne og gøre til forretning, hvis de skal tegne fremtiden. Pressemeddelelse og fakta om Future Week Denmark 2017

De fleste events i FutureWeek bliver arrangeret i et samarbejde mellem to eller flere klynger og netværk inden for forskellige brancher og vil altså være tværfaglige events. 

Se en oversigt over alle events her 

-----------------

FutureWeek Denmark 2018 bliver anker-event for EUs nye initiativ, EU Cluster Weeks.

Se EUs klyngechef, Dr. Ulla Engelmann, præsentere nyheden for Danmarks klynger: