name

Virksomhedernes udbytte - med egne ord


De danske klynger samler virksomheder, videninstitutioner, offentlige aktører og andre inden for forskellige faglige områder og skaber vækst og udvikling.

Læs her hvad nogle af deltagerne selv siger om den forskel, som klynger og netværk har gjort for dem.

Som innovativ teknologivirksomhed passer vores profil rigtig godt til det arbejde Welfare Tech gør for medlemmerne: Hjælper med at blive mere synlige, matche med nye samarbejdspartnere, leverandører og udbrede det gode budskab omkring vores løsninger og arbejde med velfærdsteknologi.
Thomas Lethenborg, Monsenso

Vores medlemskab giver adgang til spændende, gode arrangementer med stort udbytte – både i form af det faglige udbytte, og i form af netværket med de andre deltagere. Vi har konkret brugt det netværk, vi får gennem BrainsBusiness, til at finde nye samarbejdspartnere og nye kunder.
Uffe Koch, Pre.Do

Welfare Tech er en unik netværksmulighed for os, samt et godt sted at få sparring og viden omkring offentlig-privat samarbejde.
Mikkel Gertsen, Hejdoktor.dk

Vi var slet ikke nået dertil, hvor vi er, uden det vi har lært i netværksforløbet. Jeg føler, at en stor del af grunden til, at vi er gået fra at være en iværksættervirksomhed til en helstøbt IT-virksomhed, er vores deltagelse i BrainsBusiness’ kompetenceudviklingsnetværk.
Peter Aagaard, MaQis

Welfare Tech repræsenterer mange forskellige aktører og har derfor et blik for udviklingen og for, hvad der sker ”lige om lidt”. Det er en viden, vi har brug for til vores uddannelser. Vi indgår også i innovationssamarbejder med andre Welfare Tech-medlemmer. 
Kathrine Krageskov, University College Sjælland

BrainsBusiness udfylder sin rolle rigtig godt – de er med til at skabe netværk og kontakter på tværs af virksomheder, universitet og offentlige instanser, og samtidig er de med til at løfte dagsordener op og skabe synlighed for emner, som vi ikke selv som virksomhed kan tage op – der kan BrainsBusiness gå ud og tage en holdning på et højere plan.
Morten Lindblad, Dataproces